Piece

Wybrane produkty

8.43 FE BONGARD piec elektryczny z wózkiem stacjonarnym
Piętnasto-poziomowy piec dla blach o wymiarach 460 x 800. Widoczny elektroniczny panel sterowania, elektromechaniczne zawory wylotu pary.
8.43-8.63 BONGARD piec obrotowy
Osiemnasto poziomowy piec dla blach o wymiarach 460 x 800 i 600 x 800. Elektryczny, na olej opałowy albo na gaz. Elektromechaniczna, elektroniczna albo zaawansowana wersja panelu sterowania. Zwrotna klamka drzwi i programator po lewej lub prawej stronie, elektromechaniczne zawory wylotu pary.
OSCAR 86 BONGARD piec obrotowy
Innowacyjny projekt i technologia budowy. Dwudziesto poziomowy piec dla blach o wymiarach 600 x 800. Elektryczny, na olej opałowy albo na gaz. Automatyczny i zapamiętujący cykl pracy, zaawansowany elektroniczny panel sterowania Unicom 2. Zwrotna klamka drzwi i programator po lewej lub prawej stronie, elektromechaniczne zawory wylotu pary.
10.83 MG BONGARD obrotowy piec
Nowy zaprojektowany piec z wysoką wydajnością i produkcją. Przeznaczony dla blach o wymiarach 800 x 1000, na olej opałowy albo na gaz, frontowy wymiennik ciepła. Elektromechaniczne, elektroniczne albo zaawansowane wersje panelu sterowania. Elektromechaniczne zawory wylotu pary.
CERVAP BONGARD wsadowy piec z rurami
Cztero-poziomowy piec o szerokości 800 mm, na olej opałowy albo na gaz, z podnośnymi pólkami, zmniejszony ogólny rozmiar, przystosowany frontowo, doskonały by piec w miejscu publicznym, gdyż ma odpowiedni wygląd.
CERVAP SERII 5-10-800 BONGARD pierścieniowy, parowy układ rur
Pięcio-poziomowy piec o wymiarach jednego poziomu 600-800-12”, powierzchnia wypiekowa od 4,8 do 12 m kw., na olej opałowy albo na gaz, zmniejszony ogólny rozmiar, wielka moc cieplna, generator pary podgrzewany przez spalanie.
EFB ESMACH piec z pierścieniowymi, parowymi rurami
Tradycyjny poziomowy piec o nowej budowie, w wersji 3 albo 4 komorowej wypieku, drzwi 2-3-4 o szerokości 600 mm, na olej opałowy albo na gaz i nawet na drewno, powierzchnia wypiekowa od 6 do 28 m kw., doskonała trwałość cieplna dla intensywnego pieczenia i dużych chlebów, piec wykonany z cegieł ogniotrwałych.
SOLEO BONGARD piec konwekcyjny
Piec elektryczny o miłym wyglądzie, na 4 i 9 blach 400 x 600 i 400 x 800, z albo bez generatora pary, na prośbę z okapem (może być z kondensatorem pary), szczelny i wytrzymały. Elektroniczny panel sterowania Opticom zapamiętujący programy.
SOLEO BONGARD piec modułowy
Elektryczny piec o 2-4-6 blachach 400 x 600 mm, możliwość nałożenia dodatkowych komór wypiekowych z wysokością użytkową 180 lub 240 mm z generatorem pary na prośbę, okap, szczelny, wytrzymały. Elektroniczny panel sterowania Opticom z możliwością zapamiętywania programów.
SOLEO BONGARD piec konwekcyjny
Różne konfiguracje na prośbę, zawiera jedną albo dwie komory wypiekowe szczelnie zainstalowane oraz wytrzymałe, możliwość nałożenia dodatkowych komór konwekcyjnych (jednej lub dwóch) na 4 blachy, z okapem.
PAVAILLER MULTI-SOLES wsadowy piec FMS
Oryginalne i nowoczesne cieplnie przewietrzane pozimowe piece o 8 komorach wypiekowych, połączyły statycznie wentylowane pieczenie. Na gaz, na olej opałowy albo na prąd. Dwie wersje z powierzchnią pieczenia 5,2 i 10 m kw.